Overslaan naar content

Scrum Master

Hybride
 • Nijmegen, Gelderland, Nederland
€ 3.000 - € 4.850 per maandMosadex E-health BV

Iets voor jou?

Ben jij als Scrum Master op zoek naar de volgende stap in jouw loopbaan, waarbij je geprikkeld wordt door de complexiteit van jouw omgeving? Dan is deze functie misschien wel de perfecte match! Bij Mosadex E-health zijn we namelijk op zoek naar een nieuwe Scrum Master die het leuk vindt om creatief te denken, processen te verbeteren en de werkdag af te sluiten met het idee de zorg weer een beetje beter te hebben gemaakt.


Herken jij je hierin? Lees dan snel onderstaande vacaturetekst!


Wat ga je doen?
Als Scrum Master van Team Declareren ben je verantwoordelijk voor het agile proces van dit software ontwikkelteam. Je draagt bij aan een soepele oplevering van het ontwikkelwerk, waarbij je onder andere de volgende taken en verantwoordelijkheden zult hebben:

 • Het faciliteren van de scrum events, middels de jou bekende Scrum werkwijze. Hierbij maken we (voor een klein gedeelte) ook gebruik van de SAFe methodiek
 • Coachen van het team, waarbij je oog hebt voor zaken als het groepsproces, de dynamiek en efficiëntie van de werkwijzen;
 • Het team helpen met het weghalen van blokkades. Denk hierbij aan afhankelijkheid van een ander team/andere stakeholder of hoe er met de prioriteiten wordt omgegaan;
 • Zorgen voor en behouden van een goedlopende samenwerking met onze interne klant en tevens zusteronderneming NControl. 

Naast jouw taken binnen het team Declareren, maak je samen met jouw collega Scrum Masters onderdeel uit van de Scrum gilde. Dit is een interne samenwerking die bedoeld is voor kennisdeling en om van elkaar te leren. Samen zorgen jullie daarnaast voor het opleveren van organisatie brede implementaties, zoals bijvoorbeeld een light-weight implementatie van de SAFe 'PI Planning'.
Ben je helemaal ingewerkt binnen Team Declareren en is er ruimte in jouw agenda? Dan zullen we in overleg met jou gaan kijken of een tweede team kan worden toegevoegd aan jouw verantwoordelijkheden.


Jouw team
Als Scrum Master zul je starten bij het Team Declareren. Dit is een van onze DevOps teams, dat zorgdraagt voor een soepel en first-time-right declaratieproces voor apothekers. Dit doen wij in nauwe samenwerking met onze zusteronderneming NControl, die tevens onze klant is in deze samenwerking. Vanuit Mosadex E-health ontwikkelen wij de software, waar NControl vervolgens operationeel mee aan de slag gaat, als dienstverlening voor de apotheker.
Team Declareren is inhoudelijk gedreven en heeft een focus op het leveren van kwaliteit. Dit is een verantwoordelijkheid die gezamenlijk gevoeld en gedragen wordt. Tegelijkertijd is er ook veel aandacht voor de sfeer binnen het team; ze zoeken de verbinding op door team lunches, halfjaarlijkse teamuitjes en aanwezigheid bij bedrijfsbrede evenementen.


Onze organisatie

Werken bij Mosadex E-health, betekent werken bij een warme en hechte organisatie waar veel aandacht is voor technologische ontwikkelingen en innovatie. Onze cultuur wordt gekenmerkt door een informele sfeer, waarbij vertrouwen, autonomie en vrijheid de boventoon voeren. Iedereen kan zichzelf zijn en je wordt gewaardeerd om de persoon die je bent. Samen met zo’n 80 collega’s lever je elke dag een directe bijdrage aan de maatschappij.

Dit doen we als onderdeel van Mosadex Groep, een totaalleverancier in de (farmaceutische) zorg- en retailmarkt. In samenwerking met onze 11 zusterondernemingen ontwikkelen wij de ICT-oplossingen. We weten wat er speelt in de branche en vertalen samen de vraagstukken naar slimme oplossingen. Hierdoor sluiten de applicaties perfect aan bij de wensen van de apothekers, zodat zij de beste zorg kunnen leveren aan hun patiënt.

Jij en jouw talenten

Nu je een beter beeld hebt van de functie en de omgeving waar je onderdeel van zult worden, geven we je graag een beeld van wat wij zoeken in een collega. We denken dat jij succesvol zult zijn in deze functie als je de volgende kennis/ervaring meebrengt:

 • Hbo/WO denkniveau;
 • Minimaal 2 jaar ervaring als Scrum Master, bij voorkeur opgedaan binnen het IT-vakgebied. Mocht je twijfelen of je genoeg ervaring hebt, maar ben je vastberaden om de functie van Scrum Master je helemaal eigen te maken en naar het volgende niveau te tillen? Wij nodigen je graag uit om te reageren en samen te kijken hoe je bij onze organisatie past;
 • PSM 1 of 2, of een vergelijkbare Scrum training.

Naast de bovenstaande inhoudelijke punten, zijn wij vooral op zoek naar de juiste persoon, die goed in het team past. We vinden het belangrijk dat onze nieuwe collega zichzelf ziet als een facilitator; jouw doel is het team in staat stellen om op een zo efficiënt en fijn mogelijke manier hun werk te doen. Door goed te observeren en de processen te doorgronden, kun je het team bijsturen waar nodig. Je bent communicatief vaardig; jij past jouw communicatie makkelijk aan de verschillende communicatiestijlen binnen het team en de organisatie aan. Tot slot ben je sensitief voor de dynamiek binnen een groep en heb je een intrinsieke motivatie om mensen en hun drijfveren te doorgronden.


Wat wij te bieden hebben
Voor deze functie ontvang je een salaris tussen de €3000,- en €4850,- op basis van een fulltime dienstverband, gebaseerd op de kennis en ervaring die je meebrengt. Daarnaast ontvang je bij ons de volgende secundaire voorwaarden:

 • Flexibiliteit ten aanzien van het indelen van je werkweek; we bieden de mogelijkheid om een deel van de week vanuit huis te werken, inclusief thuiswerk- en werkplekvergoeding;
 • Een goede werk-privé balans, met de mogelijkheid om 32, 36 of 40 uur per week te werken;
 • Een bonusregeling;
 • Een werkplek op een toplocatie, dicht bij het Centraal Station Nijmegen en in het hart van de stad. De ideale uitvalsbasis om een kleine boodschap te doen of tijdens de lunch een wandeling te maken met je collega’s door Kronenburgerpark;
 • Tot slot word je uitgedaagd om jezelf te ontwikkelen door middel van diverse trainingen en opleidingen.


Ben je enthousiast geworden?

Dan horen we natuurlijk graag van je! Je kunt contact opnemen met onze Recruiter Yzette via yzette.smulders@mosadex.nl of bel/WhatsApp haar op haar mobiele nummer (06 21 33 92 09). Ook als je nog vragen en/of twijfels hebt, of meer wil weten voor je officieel solliciteert, kun je via bovenstaande contactgegevens met haar in gesprek.

Onze sollicitatieprocedure


1. Je toont je interesse

We gaan (telefonisch) met je in gesprek om je te leren kennen en te horen waarom je enthousiast bent over de functie. Zijn we beide na dit gesprek enthousiast? Dan gaan wij ons best doen om zo snel mogelijk een eerste kennismaking te plannen op locatie in Nijmegen.

2. De eerste kennismaking op locatie

Dit gesprek gebruiken we om te kijken of er sprake is van een klik tussen ons beiden. Wij vertellen je meer over de functie en onze organisatie en zijn tegelijkertijd ook benieuwd naar jou. Wij willen wat zaken extra uitvragen en uiteraard krijg je tijdens dit gesprek de ruimte om jouw vragen aan ons te stellen.

3. De workshop

Ons eerste gesprek goed afgerond? Dan gaan we direct een vervolg met je plannen. Bij Mosadex E-health doen we dit graag op een manier die past bij onze manier van werken; inhoudelijk gedreven met een focus op techniek. Daarom zul je deelnemen aan een workshop, waarin je met jouw potentiële, toekomstige collega's in gesprek gaat en een functiegerelateerde casus zult doorlopen. Dit is voor jou én voor ons een fijne manier om elkaar ook op de inhoud beter te leren kennen en de match verder af te tasten.

4. Alle gesprekken afgerond?

We doen je een aanbod dat passend is bij je kennis en ervaring en lichten je graag toe hoe het arbeidsvoorwaardenpakket eruitziet. Uiteraard bieden we je de ruimte hierover met ons in gesprek te gaan en je vragen te stellen.

5. Welkom bij Mosadex E-health!

Je tekent je overeenkomst en we heten je van harte welkom in ons team en binnen ons mooie bedrijf. We gaan ervoor zorgen dat we alles goed voor je regelen en kijken uit naar je eerste werkdag!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Wij zijn Microsoft Partner. Daar zijn we trots op! Want, dit partnerschap is van grote waarde voor onze mensen.

Waarom? We vertellen het je graag!