Overslaan naar content

Nieuws

za 18-11-2023

๐Ÿƒ๐ŸปMosadex Groep is er weer klaar voor! ๐Ÿƒ๐Ÿผโ€โ™€๏ธ

Tijd voor de Zevenheuvelennacht, vanuit ons pand aan het Keizer Karelplein.

๏ปฟ

do. 16-11-2023

Tijd voor onze uitgestelde Halloween activiteit:: de eerste 'MEH Halloween D&D One Shot'-avond.

Voor de meeste van ons ook de eerste aanraking met Dungeons & Dragons.

Conclusies: er is een hoop creativiteit aanwezig bij onze collega's en horror-clowns maken blijkbaar geen schijn van kans ๐Ÿ˜‰!

En dat terwijl waarschijnlijk het wereldrecord "1"-dobbelen is verbroken ๐Ÿ˜…

di. 7-11-2023

Bij Mosadex E-health is er altijd ruimte voor (aanstormend) talent.

Dus ook dit semester hebben we ruimte voor afstudeer- en meeloopstages. Daarom zijn we weer te vinden op de op de Bedrijvenmarkt IT en Mediadesign op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) in Arnhem.

๏ปฟ

za. 7-10-2023

๐ŸŽ‰ ๐Ÿ™๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐•– โ„‚๐•†๐”ป๐”ผโ„๐”ป๐•†๐•๐•† โ„•๐•€๐•๐•„๐”ผ๐”พ๐”ผโ„• ๐ŸŽ‰

We zijn vereerd dat we voor deze speciale editie weer de host mochten zijn!

Kinderen op jonge leeftijd kennis laten maken met IT juichen we vanuit Mosadex E-health natuurlijk alleen maar toe.

Daarom zijn we sinds vorig jaar een van de vaste locaties waar de CoderDojo gehouden wordt.

CoderDojo Nijmegen organiseert maandelijks gratis IT-workshops (Dojoโ€™s) voor kinderen tussen 7 en 17 jaar.

Wil je meer weten? Kijk dan op:

๏ปฟcoderdojo-nijmegen.nl๏ปฟ

wo. 20-09-2023

๐˜•๐˜ข ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ด๐˜ฑ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ด๐˜ฑ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐Ÿ˜‰

Het was weer tijd voor onze kwartaalplannings-dagen. Dagen vol van strategie, visie, techniek, overleggen en plannen.

Dan moet de dag natuurlijk wel afgesloten worden met een stukje ontspanning.

Dit keer een heuse tafelvoetbal-, sjoel- en sumoworstel-competitie ๐Ÿ™‚.

๏ปฟ

๏ปฟ

di. 18-07-2023

Als je dan toch moet werken tijdens de vierdaagse feesten, dan is er geen betere plek dan naast de Ramblas in Nijmegen ๐ŸŽ‰๐Ÿ˜‰

Bij dezen willen we alle vierdaagse lopers veel succes toewensen de komende 4 dagen. En in het bijzonder natuurlijk onze collega's, die zelf de uitdaging aangegaan zijn!

za. 24-06-2023

Samen elke dag beter is ook samen sporten.

Vandaag werd door JongMosadex het Mosadex Groep voetbaltoernooi georganiseerd.

Een stralende (๐Ÿฅต) dag vol sportiviteit waar 8 teams gestreden hebben om de Mosadex wisseltrofee. En traditiegetrouw afgesloten met een BBQ.

We kunnen niet zeggen dat alle wedstrijden even succesvol waren, maar dat maakte de BBQ er niet minder gezellig om ๐Ÿ˜‰.

wo. 24-05-2024

Veel van onze collegaโ€™s zijn Radboud University alumni.

Daarom is het fijn om als bedrijf uit Nijmegen aanwezig te zijn op het BBB Career Event Nijmegen.

do. 20-04-2023

We hebben weer een hoop mooie (afstudeer)stage opdrachten om, met behulp van de meest vooruitstrevende technieken, de patiรซntenzorg in Nederland te optimaliseren.

๏ปฟ

Wie weet komen we je vandaag tegen op de bedrijvenmarkt IT op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen in Arnhem

ma. 20-03-2023

Trots op onze collega's Lisa Zijm en Leonie Wiggers - Frijters voor het werk dat zij verzetten voor Role It Out!

Ook wij hopen dat meer vrouwen geรฏnspireerd worden om een carriรจre in de Tech sector te kiezen. Daarom zijn we ook trotste partner van Role It Out.

Wil je meer weten, kijk dan op: https://www.roleitout.com/๏ปฟ

di. 07-03-2023

Gisteren mochten we wederom gastheer zijn vanย ICT Netwerk Nijmegen; voor de MeetINN "๐ˆ๐‚๐“ & ๐‡๐ž๐š๐ฅ๐ญ๐ก". Zoals altijd een zeer geslaagde middag; met inspirerende presentaties, goede (tafel)pitches en natuurlijk de afsluitende borrel. We doen dit met veel plezier en zijn blij dat we onderdeel kunnen zijn van dit netwerk in Nijmegen. Mocht je er meer over willen weten, dan kun je altijd kijken op: ๏ปฟhttps://www.ictnetwerknijmegen.nl/๏ปฟ๏ปฟ

vr. 27-01-2023

๐˜š๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฌ๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜จ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฌ ๐˜ด๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ง๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ต๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ช๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ! ๐Ÿฅณ๐ŸŽ‰ Afgelopen vrijdag was het weer tijd voor onze beroemde Nieuwjaarsborrel. Na 2 virtuele edities konden we weer fysiek, samen met onze collega's vanย Mosadex Groep, een feestje vieren en proosten op het nieuwe jaar. Het was een zeer geslaagd feest, dus we kunnen weer vol energie aan de slag om de patiรซntenzorg in Nederland te verbeteren!

zat. 14-01-2023

๐˜”๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜จ๐˜ณ๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฌ๐˜ถ๐˜ฏ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ท๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜จ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜จ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜จ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐Ÿ˜€

Daarom zijn we blij dat we vandaag gastheer mochten zijn voor #CoderDojo-Nijmegen.

CoderDojo brengt jonge mensen vanaf 7 jaar in aanraking met IT. En dan is ons pand daar natuurlijk een fantastische locatie voor.

Een grote groep kinderen, met ouders, zijn vandaag aan de slag gegaan met programmeren op Raspberry Pi's en Micro:bits.

Mooi om al dat enthousiasme en creativiteit te zien!Wil je er meer over weten, bezoek dan zeker eens de website van CoderDojo op:

๏ปฟhttps://coderdojo-nijmegen.nl/๏ปฟ

vr. 23-12-2022

๐ŸŽ„๐ŸŽ† ! ๐…๐ˆ๐‰๐๐„ ๐…๐„๐„๐’๐“๐ƒ๐€๐†๐„๐ ๐„๐ ๐„๐„๐ ๐†๐„๐‹๐”๐Š๐Š๐ˆ๐† ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ‘ !๐ŸŽ„๐ŸŽ† Via deze weg willen we iedereen fijne feestdagen en een gelukig nieuwjaar wensen. Wij kijken er naar uit om ook in 2023, samen met onze collega's vanย Mosadex Groep, te bouwen aan betere zorg!

zat. 19-11-2023

Samen elke dag beter is ook samen elke dag fitter. Daarom lopen we regelmatig met onzeย Mosadex Groepย collegaโ€™s hard. Vandaag mochtย Mosadex E-healthย als gastheer fungeren; in Nijmegen vond vanavond deย #zevenheuvelennachtย plaats. Met een grote groep hebben we weer een sportieve prestatie neergezet.

do. 17-11-2022

Binnen Mosadex E-health zijn er altijd wel een paar plaatsen voor meeloop- en afstudeerstages. Daarom zijn we ook dit jaar weer te vinden in een van de stands op de Bedrijvenmarktย IT en Mediadesign van deย Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). We hebben weer een hoop mooie (afstudeer)stage opdrachten om, met behulp van de meest vooruitstrevende technieken, de patiรซntenzorg in Nederland te optimaliseren.๏ปฟ๏ปฟ

vr. 8-7-2022

Oh, oh, oh, wat voelden we ons weer gelukkig vorige week vrijdag. ย  De afgelopen 2 jaar hebben onze beroemde borrels virtueel plaats moeten vinden. En hoewel we van deze aangelegenheden ook een groot feest wisten te maken, zijn we ontzettend blij dat we afgelopen vrijdag weer fysiek onze Zomer-BBQ konden laten plaatsvinden. ย  Een middag/avond/nacht vol met activiteiten: van Silent Disco tot Karaoke, van gaming tot de (inmiddels beroemde)ย Mosadex Groepย Escape Room. Daarnaast een heus gitaarconcert van onze collegaโ€™s, die met maar 7 weken gitaarles een fantastisch optreden gaven. ย  En verder natuurlijk: lekker eten en drinken, feesten en heel veel lol. ย  We hebben er van genoten vrijdag en zijn weer vol energie aan deze week begonnen.ย