Overslaan naar content

Mosadex E-health

Even voorstellen

Wie zijn wij?

Vanuit ons pand in hartje Nijmegen ontwikkelen en beheren wij (web)applicaties voor ruim 800 apotheken in Nederland. Op die manier leveren wij een bijdrage aan het optimaliseren van de patiëntenzorg in Nederland. Dat doen we samen met 80 collega's.

Wat wij gemeen hebben? De wens om iets bij te dragen aan de wereld, een IT achtergrond (met bijbehorende humor), een sterk analytisch en probleemoplossend vermogen en een grote voorliefde voor gadgets.

En deze tikken we ook graag nog even af: ✔ goede locatie ✔ lekkere koffie ✔ kantoorhond ✔ vaste tap voor vrijdagmiddag borrels ✔ geeky dingen zoals een gamehal & computermuseum

Werken bij Mosadex E-health betekent

Vooruitstrevende techniek

Qua techniek zijn wij echte koplopers. We werken met persoonsgegevens, en dat maakt security belangrijk. Onze zelfsturende DevOps teams werken op basis van continuous delivery.

Betekenisvol werk

Met onze producten helpen wij ruim 800 apotheken in Nederland om efficiënter te werken. Zo heeft de apotheker meer tijd voor het leveren van zorg aan zijn patiënten.

Fijne bedrijfscultuur

Want, werk is niet alleen maar uurtjes maken. Wij vinden het belangrijk dat je graag naar je werk gaat. Plezier en gezelligheid staat bij ons hoog in het vaandel!

"We zitten in een hele gave stack, met veel technische uitdagingen."

Joost Koppers - Unit Manager Cloud & Security

Solliciteer nu