Skip to content

Team Architect

Nederland, Gelderland, NijmegenMosadex E-health BV

Functieomschrijving

Mosadex E-health - Binnen Mosadex E-health werken we met zelfsturende DevOps teams aan de online oplossing voor apotheken. Onze portfolio bestaat uit een groot scala aan verschillende applicaties die dagelijks in meer dan 800 apotheken gebruikt worden. De oplossing die wij aan apothekers bieden bestaat uit een breed spectrum (web)applicaties ter ondersteuning van zorg-, logistieke- en financiële-processen. Kortom; dat wat apothekers van ons mogen verwachten!

Wil jij bijdragen aan de ontwikkeling van producten die door apotheken in het hele land worden gebruikt? Oplossingen die ook nog eens maatschappelijke relevant zijn? De software van Mosadex E-health zorgt ervoor dat jouw kennissen, familie en buren hun medicijnen op tijd en correct verkrijgen. Denk bijvoorbeeld aan applicaties die zich richten op het voorschrijven en toedienen van medicatie en geneesmiddelenbewaking.

Wat ga je doen?
Als Team Architect ben jij het technisch aanspreekpunt voor zowel de Developers in jouw team, als de rest van de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor de architectuur van de software producten, van zowel nieuwe als bestaande oplossingen. Je zet je in voor kwalitatieve code, schaalbaarheid, innovatie en security. Daarnaast ben je sparringpartner voor andere Team Architecten en geef je graag (ongevraagd) advies aan collega’s. Ten slotte kom je samen met de klant en de Product Owner tot het juiste functionele ontwerp. Samen met je collega’s realiseer je de oplossing en draag je deze tot de finish; de nieuwe functionaliteit wordt gebruikt en de gebruikers zijn tevreden.


De afgelopen jaren zijn we al hard bezig geweest met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteit middels een microservices-architectuur. Hierbij moet er ook gedacht worden aan backwards comptabiliteit en tegelijkertijd moeten de wensen van onze klant niet uit het oog worden verloren. In een omgeving waarin we continious delivery erg belangrijk vinden zorgt dit uiteraard voor voldoende (technische) uitdaging. En omdat we het willen én kunnen releasen meerdere keren per week nieuwe features. Daar worden alle stakeholders blij van. De apothekers bevragen ons systeem regelmatig, opgeteld zo’n 20 keer per seconde. Al deze ontwikkelingen hebben ook zijn weerslag op onze grote database clusters. Het ontwikkel-tempo, de relevantie, de techniek en de sfeer… als jij daar blij van wordt dan zoeken we jou!

Vereisten

 • hbo- of wo-werk- en -denkniveau;
 • Ruime ervaring met .NET (6), Microsoft Azure Cloud-Native ontwikkelingen;
 • Een sterke DevOps-mentaliteit;
 • De nodige leiderschap skills om in het team ten alle tijden het voortouw te nemen en in te grijpen wanneer nodig;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Pre:

 • Ervaring met het werken volgens de Security & Privacy by Design principes;
 • Ervaring met het werken met Blazor;
 • Gewend bent aan werken in een Scrum/Agile omgeving.


Waarom zou je reageren?

 • Een salaris afhankelijk van jouw ervaring tussen de €4.500 – €6.500,- bruto per maand;
 • Gratificatie op basis van persoonlijke prestatie;
 • De mogelijkheid om een deel van de week vanuit huis te werken, inclusief thuiswerkvergoeding en werkplekvergoeding;
 • Een goede werk-privé balans; de mogelijkheid om 32, 36 of 40 uur te werken;
 • Een werkplek op een toplocatie, gunstig gelegen nabij het Centraal Station, in hartje Nijmegen;
 • Je werkt met de nieuwste technieken in een echte developer cultuur en ontwikkelt software met maatschappelijke waarde;
 • Een omgeving waarin je maximaal wordt uitgedaagd om jezelf te ontwikkelen door middel van opleidingen en trainingen;
 • De mogelijkheid om actief mee te denken over oplossingen in een organisatie waarbij iedereen zichzelf kan zijn;

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Wij zijn Microsoft Gold Partner. Daar zijn we trots op! Want, dit partnerschap is van grote waarde voor onze mensen.

Waarom? We vertellen het je graag!