Skip to content

Software Test Lead

Nijmegen, Gelderland, Nederland€ 3.500 - € 5.100 per maandMosadex E-health BV

Functieomschrijving

Iets voor jou?

Zoek jij een baan met betekenis? En hecht je veel waarde aan kwaliteit? Als Software Test Lead bij Mosadex E-health speel je een cruciale rol in het testen van applicaties voor apothekers. Dit doe je met behulp van innovatieve technieken en fijne collega’s. Samen bouwen we met plezier aan de beste apothekerszorg van Nederland. Klinkt dit als een baan voor jou? Lees dan verder!


Wat ga je doen?

Jij wordt onderdeel van één van onze 10 zelfsturende DevOps teams: team Declareren. Jullie gezamenlijke doel? Zorgen voor een soepel declaratieproces voor zowel apothekers als zorgverzekeraars. Als Lead Tester heb jij kennis van testbeleid, migraties en testautomatisering. Je adviseert Software Developers in het uitvoeren van testtaken, bepaalt de teststrategie en stelt eventuele risico’s vast. Samen met de andere Testers zet je testautomatisering in om applicaties zo snel en efficiënt mogelijk te testen. Jullie zoeken steeds naar nieuwe manieren om geautomatiseerde testscenario’s en regressietesten te optimaliseren. Daarbij leg je verbinding met Testers uit de andere teams. Dat wij een hechte samenwerking en kennisdeling belangrijk vinden blijkt uit het Test Gilde dat we hebben opgezet. En laten we nu net op zoek zijn naar een nieuwe voorzitter! Collega’s Kasper en Peter vertellen je er graag meer over.

Daarnaast werk je in een testersgilde aan verbeteringen op het gebied van testen en testautomatisering. Je neemt hierin een leidende rol en vindt neemt anderen graag mee in jouw visie. Communicatie met eindgebruikers, bijvoorbeeld over acceptatietesten, is ook ‘part of the job’.

 

‘’’We werken voor de lange termijn. In de Cloud. Schaalbaar. En altijd aansluitend op onze infrastructuur. We zitten te springen om een Tester aka innovator die vanuit een helikopterview technisch met ons mee kan denken. Daarnaast is er veel ruimte voor kennissessies waarin iedereen elkaar up-to-date houdt..’’

~ Kasper van Lohuizen (Software Developer) en Peter Walraven (Tester) bij Mosadex E-Health. ~

Vereisten

Jij hebt de nodige vlieguren gemaakt en bent op zoek naar een volgende stap in jouw carrière. Vanuit jouw ervaring neem jij graag anderen mee in jouw visie. Je bent niet bang om het voortouw te nemen en communiceert goed met eindgebruikers. Naast jouw eigen werk, heb je ook oog voor het grotere plaatje. Naast de certificaten ISTQB Advanced TA en TTA heb jij hbo/wo werk- en denkniveau. Verder hopen we nog dat jij dit meeneemt:

  • Leidinggevende kwaliteiten en je staat stevig in je schoenen;
  • Minimaal 5 jaar ervaring met het toepassen van verschillende testmethodieken/technieken in complexe softwaresystemen;
  • Ervaring met het opzetten van een teststrategie, testbeleid en de implementatie hiervan;
  • Ervaring met geautomatiseerde test-tools, zoals SpecFlow en Cypress;
  • Nauwkeurig, oog voor kwaliteit en een pragmatische instelling;


Waarom zou je reageren?

  • Een salaris afhankelijk van jouw ervaring tussen de €3.500 – €5.100,- bruto per maand;
  • Gratificatie op basis van persoonlijke prestatie;
  • Een goede werk-privé balans; de mogelijkheid om 32, 36 of 40 uur te werken. Wil je een deel van de week vanuit huis werken? Geen probleem! Wij zorgen voor de thuiswerk- en werkplekvergoeding;
  • Maar we snappen het ook als je graag zoveel mogelijk op ons geweldige kantoor bent. We bieden een werkplek op een toplocatie, gunstig gelegen nabij Centraal Station Nijmegen. Naast rustige werkplekken, bevat het pand een bar, gamehal én computer museum;
  • De mogelijkheid om actief mee te denken over oplossingen in een organisatie waarbij iedereen zichzelf kan zijn;

Waar kom je te werken?

Je komt terecht in een slimme en diverse organisatie. Mosadex E-health heeft in totaal +/- 80 medewerkers. Jouw directe team bestaat uit een Product Owner, Software Architect, Scrum Master en meerdere Software Developers. Onze softwareorganisatie zit niet stil! Zo zijn we altijd op zoek naar de nieuwste technologische ontwikkelingen en frisse ideeën.


De informele bedrijfscultuur maakt het makkelijk om elkaar aan te spreken, met volop gedeelde humor en de vrijheid om jezelf te zijn. Naast werk vinden we elkaar ook tijdens de lunchwandelingen en gezellige bordspelavonden. En ja, op vrijdag sluiten we de week graag af met een verfrissend biertje van onze eigen tap!


Als onderdeel van de Mosadex Groep, een toonaangevende totaalleverancier in de (farmaceutische) zorg- en retailmarkt, werken we hard om slimme ICT-oplossingen te ontwikkelen. We weten wat er speelt in de branche en zetten onze kennis in om slimme applicaties te maken. Zodat apothekers de beste zorg aan hun patiënten kunnen bieden.


Hoe nu verder?

Ben je enthousiast geworden of heb je nog wat vragen? Stel je vraag via email of bel naar 088 - 103 88 99.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Wij zijn Microsoft Partner. Daar zijn we trots op! Want, dit partnerschap is van grote waarde voor onze mensen.

Waarom? We vertellen het je graag!