Software Developer .Net Core

Omschrijving

Mosadex E-health - Binnen E-health werken we met Agile teams aan de online oplossing voor apotheken. Onze portfolio bestaat uit een groot scala aan verschillende applicaties die dagelijks in meer dan 800 apotheken gebruikt worden. De oplossing die wij aan apothekers bieden bestaat uit een breed spectrum (web)applicaties ter ondersteuning van zorg-, logistieke- en financiële-processen. Kortom; dat wat apothekers van ons mogen verwachten!


We zijn het afgelopen jaar hard bezig geweest met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteit middels een nieuw opgezette microservices-architectuur waar we geleidelijk aan onze monolithische applicatie ook naar toe overzetten. Hierbij moet er ook gedacht worden aan backwards comptabiliteit en tegelijkertijd moeten de wensen van onze klant niet uit het oog worden verloren. In een omgeving waarin we continious delivery erg belangrijk vinden zorgt dit uiteraard voor voldoende (technische) uitdaging.

En omdat we het willen én kunnen releasen meerdere keren per week nieuwe features. Daar worden alle stakeholders blij van. De apothekers bevragen ons systeem regelmatig, opgeteld zo’n 20 keer per seconde. Al deze ontwikkelingen hebben ook zijn weerslag op onze grote database clusters.

Het ontwikkel-tempo, de relevantie, de techniek en de sfeer… als jij daar blij van wordt dan zoeken we jou!


De software van Mosadex E-health zorgt ervoor dat jouw kennissen, familie en buren hun medicijnen tijdig en correct verkrijgen. Denk bijvoorbeeld aan applicaties die zich richten op het voorschrijven en toedienen van medicatie en geneesmiddelenbewaking. Door jouw bijdrage zijn onze applicaties schaalbaar en autonoom, releasen we software zonder downtime en is de security gewaarborgd.


Waar kom je te werken?

In deze functie werk je als software developer in één van de autonome Agile product teams van Mosadex E-health aan Financiële, Logistieke en Zorg gerelateerde vraagstukken. Naast het realiseren van nieuwe functionaliteiten en oplossen van technische problemen ga jij aan de slag met het verder opsplitsen van onze monolithische applicatie naar microservices in Azure. De volgende stap die we willen zetten is om het .Net Framework te migreren naar .Net Core en gaan we gebruik maken van Containers (Docker). Je werkt nauw samen met het DevSecOps team om de Infrastructure as Code principes op organisatie niveau te verbeteren en deze in jouw scrumteam verder uit te rollen.

De kwaliteit en het niveau van werken ligt hoog waardoor je maximaal uitgedaagd wordt. Je bent namelijk niet alleen actief met je eigen ontwikkeling, maar ook met het aansturen op aanpassing en verbetering van de structuur en de techniek evenals het onderhouden van onze Continuous Delivery Pipelines. Je werkt o.a. met de volgende tools C#, .Net Core, Docker, Kubernetes, Terraform, Azure Devops, SonarQube, NSwag.


Vereisten

Naast een HBO/WO Informatica diploma en ruime kennis en ervaring met technieken zoals C#, .Net Core, WebApi en Docker heb jij:

 • Tenminste enkele jaren werkervaring als software engineer ;
 • Je werkt graag met nieuwe technieken en bent bereid cursussen te volgen om je kennis te vergroten;
 • Oog voor kwaliteit en een pragmatische instelling;
 • Ervaring met werken in een Agile team. Affiniteit met Continuous Delivery is een pré;
 • Bij voorkeur woon je in een straal van 40 kilometer rondom Nijmegen.

Wat biedt Mosadex E-health jou?

 • Een werkplek op een toplocatie, gunstig gelegen nabij het Centraal Station, in hartje Nijmegen;
 • Je werkt met de nieuwste technieken in een echte developer cultuur en ontwikkelt software met maatschappelijke waarde;
 • Een omgeving waarin je maximaal uitgedaagd wordt om jezelf te ontwikkelen door middel van opleidingen en trainingen;
 • De mogelijkheid om actief mee te denken over oplossingen in een organisatie waarbij iedereen zichzelf kan zijn;
 • Behulpzame en gepassioneerde collega’s die vrijdagmiddag gezellig een biertje met je drinken aan onze eigen tap of een potje tafelvoetbal met je spelen;
 • Een persoonlijk budget zodat je je eigen laptop kunt uitkiezen.