Skip to content

SOC Engineer

Nederland, Gelderland, Nijmegen€ 3.000 - € 4.500 per maandMosadex E-health BV

Functieomschrijving

Iets voor jou?

Wil jij betekenisvol werk doen als SOC Engineer? De ICT oplossingen van Mosadex E-health dragen bij aan het optimaliseren van de patiëntenzorg in Nederland. Vanzelfsprekend is de bescherming van persoonsgegevens daarbij van het grootste belang. Heb jij een passie voor security en ben je ambitieus ingesteld? Grote kans dat deze vacature jou enthousiast gaat maken!


Wat ga je doen?

Als SOC Engineer kom je te werken in een innovatieve omgeving die op het gebied van Cloud native technologie vooruitstrevend is. Informatiebeveiliging en privacy bescherming zijn twee van de belangrijkste speerpunten in ons bedrijf.

De afgelopen jaren heeft een migratie van ons landschap naar de Public Cloud (Azure) plaatsgevonden. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken op het gebied van Microsoft Security. Daarnaast is het SIEM operationeel ingericht vanuit Sentinel. Ons volledige landschap wordt geautomatiseerd uitgerold, dus kennis van Infrastructure as Code is een pré.

 

Als SOC Engineer ben je samen met je collega’s, maar ook zelfstanding, verantwoordelijk voor het veilig houden en verbeteren van het (Azure) Applicatieplatform waarop onze ICT oplossingen landen. Vanuit jouw rol heb je veel interactie met het Cloud team, de Security Administrator en de CISO. Jij zal bij Mosadex E-health een centrale rol spelen; niet alleen operationeel maar ook adviserend aan de verschillende product teams en het MT.

 

Jij volgt de allerlaatste Cybersecurity ontwikkelingen en bent enthousiast om deze te analyseren, controleren en te implementeren. Jouw werkdagen bestaan uit het analyseren en (laten) oplossen van security meldingen en het verder doorontwikkelen van het SIEM en security beleid. Je denkt proactief na over toekomstige security oplossingen.

 

Deze rol biedt daarnaast carrièremogelijkheden om je verder te ontwikkelen richting Information Security Officer.

 

‘’Wat gebeurt er in de wereld? Wat betekent dat voor onze omgeving? Moeten we ons beleid en technische keuzes hierop aanpassen? Iemand die op deze manier nadenkt past goed in het team.’’


~ Joost Koppers – Unit Manager Cloud & Security bij Mosadex E-health ~

Vereisten

Wat we graag in je zien.

 • Hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur richting Security of Informatica;
 • Security is niet alleen jouw werk, maar ook jouw hobby;
 • Een proactieve instelling en toegankelijke houding;
 • Een aantal jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Ervaring met Ethical Hacking (CEH certificering of de wens om deze te halen);
 • Ervaring met de (technische) aspecten van informatie beveiliging en het toepassen van (technische) beheersmaatregelen;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

 

Pre:

 • Kennis van Infrastructure as a Code;
 • Kennis van de ISO27001/NEN7510 normen;
 • Microsoft certificeringen als AZ-900, SC-900 en AZ-500

 

Waarom zou je reageren?

 • Een salaris tussen de €3.000–€4.500,- bruto per maand;
 • Een flexibele werkweek van 32, 36 of 40 uur, waarvan je 2 dagen vanuit huis kunt werken. Daarbij ontvang je een thuiswerkvergoeding en werkplekvergoeding;
 • Een werkplek op een toplocatie in Nijmegen, 2 minuten lopen van het Centraal Station;
 • Je werkt met de nieuwste tools in een technisch gedreven omgeving waar volop doorgroeimogelijkheden zijn;
 • Een werkplek waar veel ruimte is voor zelfontwikkeling en het opstellen van leerdoelen. Je krijg toegang tot relevante opleidingen, trainingen en techtalks.

 

Waar kom je te werken?

Mosadex E-health is een fijne en hechte club in Nijmegen waar medewerkers veel werkplezier ervaren. Onze collega’s vinden het prettig dat zij betekenisvol werk doen dat een directe bijdrage levert aan de maatschappij. Binnen deze software organisatie is daarbij veel aandacht voor technologische ontwikkelingen. Daarbij zijn er regelmatig gezellige bordspelavonden. De informele sfeer zorgt ervoor dat elkaar aanspreken erg toegankelijk is. Er is veel overlap in het type humor en iedereen kan zichzelf zijn. Na een week hard werken met jouw behulpzame en gepassioneerde collega’s, sluiten we de week gezellig af met een biertje uit eigen tap. Als je geluk hebt, wordt zelfs de karaoke-set aangesloten!

 

Mosadex E-health is onderdeel van de Mosadex groep, die in totaal uit 2.000 personen bestaat. De vestiging in Nijmegen telt zo’n 80 collega’s.

 

Hoe nu verder?

Ben je enthousiast geworden of heb je nog wat vragen? Bel, mail of app mij, Nena van der Sterren, gerust via 06-51871036, nena.van.der.sterren@mosadex-ehealth.nl of n.vandersterren@it8.nl.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Wij zijn Microsoft Gold Partner. Daar zijn we trots op! Want, dit partnerschap is van grote waarde voor onze mensen.

Waarom? We vertellen het je graag!