Senior Software Developer

Omschrijving

Mosadex E-health - Binnen E-health werken we met Agile teams aan de online oplossing voor apotheken. Onze portfolio bestaat uit een groot scala aan verschillende applicaties die dagelijks in meer dan 800 apotheken gebruikt worden. De oplossing die wij aan apothekers bieden bestaat uit een breed spectrum (web)applicaties ter ondersteuning van zorg-, logistieke- en financiële-processen. Kortom; dat wat apothekers van ons mogen verwachten!


We zijn het afgelopen jaar hard bezig geweest met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteit middels een nieuw opgezette microservices-architectuur waar we geleidelijk aan onze monolithische applicatie ook naar toe overzetten. Hierbij moet er ook gedacht worden aan backwards comptabiliteit en tegelijkertijd moeten de wensen van onze klant niet uit het oog worden verloren. In een omgeving waarin we continious delivery erg belangrijk vinden zorgt dit uiteraard voor voldoende (technische) uitdaging.

En omdat we het willen én kunnen releasen meerdere keren per week nieuwe features. Daar worden alle stakeholders blij van. De apothekers bevragen ons systeem regelmatig, opgeteld zo’n 20 keer per seconde. Al deze ontwikkelingen hebben ook zijn weerslag op onze grote database clusters.

Het ontwikkel-tempo, de relevantie, de techniek en de sfeer… als jij daar blij van wordt dan zoeken we jou!


Je functie

Als Senior Software Developer zet jij de technische lijnen uit in één of meerdere autonome productteams. Jij vertaalt de door een Product Owner aangeleverde functionele wensen naar een toekomstbestendige oplossing. De technische keuzes die jij maakt zijn in lijn met de architectuur best practices van Mosadex E-health en deze weet jij te onderbouwen, te motiveren en over te brengen aan het Scrum team. 


Waar kom je te werken?

Het team waar jij in gaat werken is op zoek naar een ervaren software engineer die in staat is om het Scrum team te leiden in de transitiefase van een monolithische applicatie op basis van het .Net Framework naar een Microservice omgeving op basis van .Net Core die wordt gehost in de Cloud (Azure). Twee keer per week leveren we nieuwe functionaliteiten in de monolithische applicatie aan onze gebruikers. Door de transitie naar Microservices en het effectief inzetten van Continuous Delivery en DevOps Principles zijn wij steeds vaker in staat om, zonder downtime, nieuwe functionaliteiten te releasen.


We zijn op zoek naar een professional die (technisch) overzicht heeft en de kwaliteitsaspecten van Mosadex E-health bewaakt. Het team is namelijk parallel bezig met verschillende zaken zoals incidenten/bugs, nieuwe functionaliteiten, projecten en het wegwerken van technical debt. De kwaliteit en het niveau van werken ligt hoog waardoor je maximaal uitgedaagd wordt. Je bent namelijk niet alleen actief met je eigen ontwikkeling, maar ook met de verdere ontwikkeling van het bedrijf en het coachen van collega’s. Denk bijvoorbeeld aan het definiëren van architectuur best practices of verbeteren van onze processen.

Vereisten

Naast een HBO/WO Informatica diploma en ruime kennis en ervaring met technieken zoals C#, MS-SQL, .Net Core en Microservices heb jij:

 • Ervaring met Design Principles, waaronder Domain Driven Design, SOLID;
 • Ervaring met het vertalen van functionaliteiten naar technische oplossingen;
 • Ervaring met Agile-werken, zoals Scrum, Kanban en Continuous Delivery;
 • Een proactieve houding om allerlei zaken (proces, methodieken, technieken, samenwerking) te verbeteren;
 • Bij voorkeur woon je in een straal van 40 kilometer rondom Nijmegen.


Wat biedt Mosadex E-health jou?

 • Een werkplek op een toplocatie, gunstig gelegen nabij het Centraal Station, in hartje Nijmegen;
 • Je werkt met de nieuwste technieken in een echte developer cultuur en ontwikkelt software met maatschappelijke waarde;
 • Een omgeving waarin je maximaal wordt uitgedaagd om jezelf te ontwikkelen door middel van opleidingen en trainingen;
 • De mogelijkheid om actief mee te denken over oplossingen in een organisatie waarbij iedereen zichzelf kan zijn;
 • Behulpzame en gepassioneerde collega’s die vrijdagmiddag gezellig een biertje met je drinken aan onze eigen tap of een potje tafelvoetbal met je spelen;
 • Een persoonlijk budget zodat je je eigen laptop kunt uitkiezen.