Skip to content

Security Engineer

Elsloo, Limburg, Nederland€ 3.500 - € 5.500 per maandMosadex ICT

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

Als security engineer neem je actief deel aan projecten om de algemene security te verbeteren. Je gebruikt diverse tools en zelfontwikkelde scripts om inzicht te krijgen in onze security. Verder onderzoek en analyseer je security incidenten. Maar je gaat ook actief threat hunten en Pentesten uitvoeren op onze omgevingen. Je doet verbetervoorstellen, die je vervolgens ook zelf mee implementeert. Als SOC analist ben je verantwoordelijk voor het monitoren, analyseren en opvolgen van incidenten. Je denkt mee hoe het proces veiliger kan en assisteert de CISO in zijn taken.


En verder:

 • Je maakt deel uit van het Security Operations Center en draagt bij aan NEN7510 en ISO27001 certificeringen.
 • Je werkt met omgevingen on-premise of in Azure.
 • Je werkt met tools voor threat & vulnerability management zoals Azure Sentinel en Microsoft Advanced Threat Protection.
 • Je werkt nauw samen met onze operations afdeling.

Vereisten

Wie zoeken wij?

Je hebt een afgeronde mbo of hbo-opleiding en 3-5 jaar recente werkervaring op het gebied van Security en/of Azure. Ook heb je kennis en ervaring met het inrichten van security platformen zoals Azure Sentinel of andere SIEM oplossingen. Je kunt projectmatig en gestructureerd werken, bent flexibel en schakelt gemakkelijk met de business en IT. Bij het aanpakken van lastige zaken neem jij het voortouw. Je bent niet bang om jouw ideeën en standpunten te delen. Je hebt kennis en ervaring met Fortinet Security producten en/of met het uitvoeren van vulnerabilityscans.

En verder:

 • Beheers je de Nederlandse en Engelse taal en kun je goed luisteren en (schriftelijk) communiceren.
 • Ben je analytisch sterk en begrijp je hoe bedrijfsprocessen in elkaar steken.
 • Ervaring met Azure en Azure Sentinel is een pré.
 • Heb je een CSA of CEH Certificering? Dan is dat mooi meegenomen!
 • Kennis van een ISMS zoals ISO27001 is een pré.
 • Je bent op de hoogte van de nieuwste technologieën en bereid cursussen en trainingen te volgen.
 • Woon je op maximaal 60 minuten reizen van ons kantoor.


Wat krijg je?

Een uitdagende baan bij een succesvol bedrijf. Je werkt met de nieuwste technologieën. We moedigen je aan om actief mee te denken over oplossingen. Dat wordt mogelijk gemaakt door de IT-cultuur op onze afdeling waarbij iedereen zichzelf kan zijn. Wij zijn volop in ontwikkeling en dagen jou uit om met ons mee te groeien door middel van opleidingen en trainingen. Naast een passend salaris hebben we een hele goede pensioenregeling. Maar misschien wel nog belangrijker: super leuke, behulpzame en gepassioneerde collega’s die vrijdagmiddag gezellig een biertje drinken aan onze tap of een potje tafelvoetbal met je spelen.


Waar kom je te werken?

Mosadex ICT lorum ipsum.


Wij zijn onderdeel van Mosadex Groep, totaalleverancier in de (farmaceutische) zorg- en retailmarkt. Samen met onze zusterondernemingen ontwikkelen wij de ICT-oplossingen. We weten wat er speelt in de branche en vertalen samen de vraagstukken naar slimme oplossingen. Hierdoor sluiten de applicaties perfect aan bij de wensen van de apotheker, zodat hij de beste zorg levert aan zijn patiënt.


Hoe nu verder?

Stuur dan zo snel mogelijk je motivatie en cv naar E hrm@mosadex.nl t.a.v. Marco Leenders. Heb je vragen over de functie of de procedure? Stuur dan ook een e-mail naar dit adres.


 1. We laten je zo snel mogelijk weten of we een eerste kennismaking willen plannen op ons kantoor in Elsloo.
 2. Is er tijdens de kennismaking een klik? Dan volgt een tweede gesprek en maak je kennis met jouw toekomstige collega’s. Eventueel nodigen we je uit om een dag proef te draaien.
 3. Is het enthousiasme wederzijds? Dan doen wij je graag een aanbod.
 4. Ga je akkoord? Dan teken je jouw contract en heten we je van harte welkom bij Mosadex ICT!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Wij zijn Microsoft Partner. Daar zijn we trots op! Want, dit partnerschap is van grote waarde voor onze mensen.

Waarom? We vertellen het je graag!