Skip to content

Junior Software Developer

Nederland, Gelderland, Nijmegen€ 2.500 - € 3.600 per maandMosadex E-health BV

Functieomschrijving

Mosadex E-health - Binnen E-health werken we met Agile teams aan de online oplossing voor apotheken. Onze portfolio bestaat uit een groot scala aan verschillende applicaties die dagelijks in meer dan 800 apotheken gebruikt worden. De oplossing die wij aan apothekers bieden bestaat uit een breed spectrum (web)applicaties ter ondersteuning van zorg-, logistieke- en financiële-processen. Kortom; dat wat apothekers van ons mogen verwachten! Na hier samen met behulpzame en gepassioneerde collega’s hard aan te hebben gewerkt, sluiten we de week gezellig af met een biertje uit eigen tap en een potje tafelvoetbal op de vrijdagmiddag.

Iets voor jou?

Wil jij bijdragen aan de ontwikkeling van producten die door apotheken in het hele land worden gebruikt? Oplossingen die ook nog eens maatschappelijke relevant zijn? De software van Mosadex E-health zorgt ervoor dat jouw kennissen, familie en buren hun medicijnen op tijd en correct verkrijgen. Denk bijvoorbeeld aan applicaties die zich richten op het voorschrijven en toedienen van medicatie en geneesmiddelenbewaking.


Waar kom je te werken?

Binnen Mosadex E-health (een van de business units van Mosadex) werken we met Agile teams aan de online oplossing voor Apotheken. Ons portfolio bestaat uit een groot scala aan verschillende applicaties die dagelijks in meer dan 800 apotheken worden gebruikt. De oplossing die wij aan apothekers bieden bestaat uit een breed spectrum (web)applicaties ter ondersteuning van zorg-, logistieke- en financiële-processen. Kortom; dat wat apothekers van ons mogen verwachten! Na hier samen met behulpzame en gepassioneerde collega’s hard aan te hebben gewerkt, sluiten we de week gezellig af met een biertje uit eigen tap en een potje tafelvoetbal op de vrijdagmiddag.


Wat ga je doen?

Het zelforganiserende team waar jij in gaat werken is op zoek naar een software developer met een echte DevOps mentaliteit. Het team werkt op basis van de Scrum methodiek aan het realiseren van nieuwe features op basis van .Net Core en Blazor in een microservice omgeving in Microsoft Azure. De features hebben betrekking op zorg-, logistieke- of financiële applicaties ter ondersteuning van de openbare zelfstandige apotheek. Recentelijk hebben wij onze monolithische applicatie gesplitst in microservices waardoor wij in staat zijn om, zonder downtime, functionaliteiten meerdere keren per dag uit te rollen naar productie via Continuous Delivery pipeline in Azure DevOps.


Vereisten

Naast een HBO/WO Informatica diploma en ruime kennis en ervaring met technieken zoals C#, MS-SQL, .Net Core en Microservices heb jij:

 • Hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur richting informatica;
 • Ervaring met het programmeren in één hogere programmeertaal bij voorkeur (C#/.Net Core);
 • Ervaring met het werken volgens de scrum methodiek;
 • Kennis van Design Principles en testautomatisering;
 • Een DevOps mentaliteit;
 • Je bent een teamplayer, leergierig, en hebt een sterk analytisch vermogen.

Waarom zou je reageren?

 • Een salaris afhankelijk van jouw ervaring tussen de €2.500–€3.600,- bruto per maand;
 • Gratificatie op basis persoonlijke prestatie;
 • De mogelijkheid om een deel van de week vanuit huis te werken, inclusief thuiswerkvergoeding en werkplekvergoeding;
 • Een goede werk-privé balans; de mogelijkheid om 32, 36 of 40 uur te werken;
 • Een werkplek op een toplocatie, gunstig gelegen nabij het Centraal Station, in hartje Nijmegen;
 • Je werkt met de nieuwste technieken in een echte developer cultuur en ontwikkelt software met maatschappelijke waarde;
 • Een omgeving waarin je maximaal wordt uitgedaagd om jezelf te ontwikkelen door middel van opleidingen en trainingen;
 • De mogelijkheid om actief mee te denken over oplossingen in een organisatie waarbij iedereen zichzelf kan zijn;

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Wij zijn Microsoft Gold Partner. Daar zijn we trots op! Want, dit partnerschap is van grote waarde voor onze mensen.

Waarom? We vertellen het je graag!