Skip to content

Information Security Officer (ISO)

Nijmegen, Gelderland, Nederland€ 4.500 - € 6.500 per maandMosadex E-health BV

Functieomschrijving

Iets voor jou?

Wil jij bijdragen aan de ontwikkeling van producten die door apotheken in het hele land worden gebruikt? Oplossingen die ook nog eens maatschappelijk relevant zijn? De software van Mosadex E-health zorgt ervoor dat jouw kennissen, familie en buren hun medicijnen op tijd en correct verkrijgen. Denk bijvoorbeeld aan applicaties die zich richten op het voorschrijven en toedienen van medicatie en geneesmiddelenbewaking. Omdat wij werken op het snijvlak van Zorg en IT, heeft (informatie) beveiliging onze topprioriteit. Wij zijn dagelijks bezig om voorop te lopen als het gaat om informatiebeveiliging. Van Developer, Tester tot management en directie; (informatie) beveiliging en privacy zit in ons DNA. Doordat steeds meer van onze software in de Cloud gehost wordt, zal (informatie) beveiliging hierin nog belangrijker worden en biedt het daarnaast kansen om gebruik te maken van alle (security) mogelijkheden van de hypercloud. Het is dan ook integraal onderdeel van onze strategie, visie, beslissingen en architectuur; zowel functioneel als technisch. Zo zijn wij bijvoorbeeld als eerste ICT leverancier in de zorg, in Nederland, onder accreditatie NEN7510 gecertificeerd. 


Wat ga je doen?

Als Information Security Officer kom je te werken in een technische en innovatieve omgeving die op het gebied van technologie vooruitstrevend is. Informatiebeveiliging en privacy bescherming zijn één van de belangrijkste speerpunten in ons bedrijf. Jij zal bij Mosadex E-health een centrale rol spelen, niet alleen operationeel maar ook adviserend aan de verschillende product teams en het MT. Denk hierbij aan de volgende taken en verantwoordelijkheden:

 • Opstellen van beveiligingsbeleid en richtlijnen;
 • Ontwerpen, implementeren, invoeren en borgen van (technische) beheermaatregelen;
 • Uitvoeren van de risico behandeling op basis van assessments en dreiging analyses;
 • Dagelijks ben je op de hoogte van nieuwe (technische) dreigingen en kwetsbaarheden en beoordeelt of deze een risico zijn voor de organisatie;
 • Rapporteren aan Mosadex E-health MT.

Vereisten

Wat we graag in je zien:

Naast minimaal HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur richting Security of Informatica en een aantal jaar werkervaring in een vergelijkbare functie, heb jij:

 • Affiniteit met cyber security en privacy bescherming;
 • Specialistische kennis van informatiebeveiliging en de ISO27001/NEN7510 normen;
 • Bij voorkeur een geldig CISSP certificaat;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Ervaring met de (technische) aspecten van informatie beveiliging en het toepassen van (technische) beheersmaatregelen;
 • Uitstekende kennis van risicomanagement voor het uitvoeren van verschillende analyses;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Waarom zou je reageren?

 • Een salaris afhankelijk van jouw ervaring tussen de €4.500 – €6.500,- bruto per maand;
 • Gratificatie op basis van persoonlijke prestatie;
 • De mogelijkheid om een deel van de week vanuit huis te werken, inclusief thuiswerkvergoeding en werkplekvergoeding;
 • Een goede werk-privé balans; de mogelijkheid om 32, 36 of 40 uur te werken;
 • Een werkplek op een toplocatie, gunstig gelegen nabij het Centraal Station, in hartje Nijmegen;
 • Je werkt met de nieuwste technieken in een echte developer cultuur en ontwikkelt software met maatschappelijke waarde;
 • Een omgeving waarin je maximaal wordt uitgedaagd om jezelf te ontwikkelen door middel van opleidingen en trainingen;
 • De mogelijkheid om actief mee te denken over oplossingen in een organisatie waarbij iedereen zichzelf kan zijn;


Waar kom je te werken?

Mosadex E-health is een fijne en hechte club in hartje Nijmegen waar medewerkers veel werkplezier ervaren. Onze 80 collega’s vinden het prettig dat zij betekenisvol werk hebben dat een directe bijdrage levert aan de maatschappij. Binnen deze software organisatie is daarbij ruime aandacht voor technologische ontwikkelingen en vernieuwing. De informele sfeer zorgt ervoor dat elkaar aanspreken erg toegankelijk is. Er is veel overlap in het type humor en iedereen kan zichzelf zijn. Er worden zelfs gezellige bordspelavonden georganiseerd. Na een week hard werken met jouw behulpzame en gepassioneerde collega’s, sluiten we de week gezellig af met een biertje uit eigen tap.


Wij zijn onderdeel van Mosadex Groep, totaalleverancier in de (farmaceutische) zorg- en retailmarkt. Samen met onze zusterondernemingen ontwikkelen wij de ICT-oplossingen. We weten wat er speelt in de branche en vertalen samen de vraagstukken naar slimme oplossingen. Hierdoor sluiten de applicaties perfect aan bij de wensen van de apotheker, zodat hij de beste zorg levert aan zijn patiënt.

Hoe nu verder?

Ben je enthousiast geworden of heb je nog wat vragen? Stel je vraag via email of bel naar 088 - 103 88 99.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Wij zijn Microsoft Partner. Daar zijn we trots op! Want, dit partnerschap is van grote waarde voor onze mensen.

Waarom? We vertellen het je graag!