Skip to content

Data Engineer (Azure)

Nederland, Gelderland, Nijmegen€ 3.500 - € 5.500 per maandMosadex E-health BV

Functieomschrijving

Iets voor jou?

Ben jij helemaal thuis in Azure en wil jij betekenisvol werk hebben als Data Engineer? De ICT oplossingen van Mosadex E-health dragen bij aan het optimaliseren van de apothekerszorg in Nederland. Zo ontwikkel je bijvoorbeeld een applicatie die ervoor zorgt dat patiënten hun medicatie correct gebruiken. Als Data Engineer zorg jij voor een stabiele en schaalbare omgeving. Hierdoor kunnen je eigen datateam, maar ook de andere-ontwikkelteams hun werk goed doen!


Wat ga je doen?

Als Data Engineer werk jij aan ons nieuw ontwikkelde centrale dataplatform. Dit platform is gebouwd op Azure en omvat elementen als ADLS, ADF en Synapse. Door middel van ‘Infrastructure as Code’ wordt deze omgeving onderhouden en uitgebreid. Je zorgt voor een optimale performance van het platform dat dagelijks enorme hoeveelheden data verwerkt. Door het samenbrengen van data van diverse business units, is het data team in staat om waardevolle inzichten voor de business te genereren. Vanuit jouw rol overzie jij het grote plaatje en heb je een adviserende rol richting zowel technische teams als het management. Jouw input helpt de organisatie om - ook in de toekomst - voor de beste oplossingen te kiezen.

Vereisten

 • Hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur een opleidingsachtergrond richting Informatica;
 • Een nieuwsgierige houding en een duidelijke visie op data architectuur;
 • Ervaring met Microsoft Azure;
 • Kennis van en ervaring met algemene data- en BI-principes; denk aan architectuur en datamodellering;
 • Ervaring met DevOps en CI/CD principes, en het implementeren daarvan op infrastructuurvlak (Infrastructure as Code)

Pré:

 • Ervaring met Azure gebaseerde dataplatformen met o.a. ADF, Azure SQL, Synapse en ADLS.


Waarom zou je reageren?

 • Een salaris tussen de €3.500 – €5.500,- bruto per maand;
 • Een flexibele werkweek van 32, 36 of 40 uur, waarvan je 2 dagen vanuit huis kunt werken. Daarbij ontvang je een thuiswerkvergoeding en werkplekvergoeding;
 • Een werkplek op een toplocatie in Nijmegen, 2 minuten lopen van het Centraal Station;
 • Je werkt met de nieuwste tools in een technisch gedreven omgeving en draagt bij aan oplossingen met maatschappelijke waarde;
 • Een werkplek waar veel ruimte is voor zelfontwikkeling en het opstellen van leerdoelen. Je krijg toegang tot relevante opleidingen, trainingen en techtalks.

 

Waar kom je te werken?

Mosadex E-health is een fijne en hechte club in Nijmegen waar medewerkers veel werkplezier ervaren. Collega’s vinden het prettig dat zij betekenisvol werk hebben dat een directe bijdrage levert aan de maatschappij. Binnen de organisatie is daarbij ruime aandacht voor technologische ontwikkelingen en vernieuwing. Het data engineering team werkt volgens de Agile/Scrum methodiek en bestaat uit 3 Engineers. De rest van het team bestaat uit Data Analisten en Data Scientisten. Overige vakgenoten vind je in ons datagilde (BI Engineers, Data Analisten en Data Scientisten) en spreek je dagelijks tot wekelijks. De informele sfeer zorgt ervoor dat elkaar aanspreken erg toegankelijk is. Er is veel overlap in het type humor en iedereen kan zichzelf zijn. Daarnaast organiseren we leuke uitjes en lopen we tijdens de lunch regelmatig een rondje door het centrum van Nijmegen. Na een week hard werken met jouw behulpzame en gepassioneerde collega’s, sluiten we de week gezellig af met een biertje uit eigen tap. Als je geluk hebt, wordt zelfs de karaoke-set aangesloten!

 

Mosadex E-health is onderdeel van de Mosadex groep, die in totaal uit 2.000 personen bestaat. De vestiging in Nijmegen telt zo’n 80 collega’s.

 

Hoe nu verder?

Ben je enthousiast geworden of heb je nog wat vragen? Bel, mail of app mij, Nena van der Sterren, gerust via 06-51871036, nena.van.der.sterren@mosadex-ehealth.nl of n.vandersterren@it8.nl.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Wij zijn Microsoft Gold Partner. Daar zijn we trots op! Want, dit partnerschap is van grote waarde voor onze mensen.

Waarom? We vertellen het je graag!