Skip to content

Business Partner IT Recruitment

Nijmegen, Gelderland, Nederland€ 4.500 - € 6.000 per maandMosadex E-health BV

Functieomschrijving

De zoektocht naar IT-talent is volop gaande. Dat weet jij als geen ander. Wij (Mosadex E-Health en Mosadex IT) zoeken een Business Partner IT Recruitment die anders wil werken. Koud benaderen doen we niet aan. Jij bouwt een toekomstgericht recruitmentproces vanuit het hart van de organisatie. Bij ons is een goed salaris, fijne werksfeer en flexibel werken gegarandeerd.


De job van Business Partner IT Recruitment bij Mosadex

Bij Mosadex hebben we een fijn team om mee samen te werken, er is veel technische expertise aanwezig en heb je als Recruiter veel vrijheid. Zowel in je agenda en je manier van werken. Deze vacature betreft een nieuwe rol in onze organisatie. Wil jij uitvoerend van A t/m Z betrokken zijn, een visie voor recruitment formuleren en in de toekomst het team verder uitbouwen?

 

Wat ga je doen?

Data Engineers, Testers, Software Developers, Systeembeheerders, Security Engineers en andere IT-rollen. Jij begrijpt wat er speelt in de markt en wat de doelgroep belangrijk vindt.

 • Werven en selecteren van kandidaten voor Mosadex E-health (Nijmegen) en Mosadex IT (Elsloo) waar je de recruitment funnel voor bewaakt. Je bent verantwoordelijk voor het proces en blijft in contact met de kandidaat en interne stakeholders. Je voert bij ons dus ook gesprekken.
 • Medeverantwoordelijk voor arbeidsmarktcommunicatie. Samen met HR en communicatie maak je content voor jouw doelgroepen. Ook beheer je talentpools voor jouw vacatures en bezoek je bedrijvendagen op Hogescholen en Universiteiten.
 • Rapporteren aan management en MT. Je hebt ook voldoende ruimte om jouw ideeën in te brengen en uit te voeren (graag zelfs!).
 • Aansturen en aandragen van onze preferred suppliers zoals onze samenwerkingspartners en leveranciers op het gebied van ATS-systeem, recruitmentmarketing, werving & selectie.
 • Opzetten en uitbouwen referral recruitment programma en input leveren voor ons nieuwe salarishuis.


Hoe zien het team en de organisatie er verder uit?

Wij zijn onderdeel van Mosadex Groep, totaalleverancier in de (farmaceutische) zorg- en retailmarkt. Samen met onze zusterondernemingen ontwikkelen wij de ICT-oplossingen. We weten wat er speelt in de branche en vertalen samen de vraagstukken naar slimme oplossingen. Onze missie is om de patiëntenzorg in Nederland betaalbaar te houden. Door onze oplossingen zijn apothekers in staat weer te doen waar ze echt goed in zijn. De beste zorg leveren. De meeste oplossingen voor apothekers die we maken zijn op logistiek, financieel en zorg gebied.

In deze rol werk je voor twee van onze bedrijven, namelijk: Mosadex E-health (Nijmegen) en Mosadex IT (Elsloo). Naar eigen invulling en overleg verdeel je je tijd over de desbetreffende openstaande vacatures. Je team bestaat uit een Talent Manager, HR Workflow Medewerker en Directiesecretaresse.

Vereisten

Als Business Partner IT Recruitment heb je:

Jij bent iemand op wie we kunnen bouwen. En jij op ons. Je houdt ervan om ‘in je bubbel’ te recruiten, maar gaat er ook actief op uit. Of dat nu is voor een event op locatie of een vraag die je online of in reallife aan collega’s stelt. Vanuit je adviserende rol heb je de volgende skills:

 • Hbo werk- en denkniveau, je achtergrond vinden we wel belangrijk, maar we binden ons zeker niet vast aan een bepaalde opleiding.
 • Kennis van de IT-markt. Als je iets niet begrijpt, ga je op onderzoek uit. Je schrikt dan ook niet als techneuten vragen of we met bepaalde technieken werken.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Onze collega’s en klanten spreken dat ook. Wel zo makkelijk.
 • Creativiteit en zelfstandigheid. Je hebt een idee, je probeert het en kijkt of het werkt. Er is voldoende ruimte om met andere mogelijke oplossingen te komen in de strijd om talent.
 • Doorzettingsvermogen. Je weet dat je ook vaak ‘nee’ te horen krijgt. Of jij bewijst ons het tegendeel!


Wat wij je te bieden hebben
Werk jij graag samen? Past een informele werksfeer goed bij je? Houd je van bordspellen, hardloopwedstrijden en een biertje (of een paar) op vrijdag? Dan nodigen we je graag uit voor de borrel. En geen zorgen… Die hardloopwedstrijd daar hoeft echt niet iedereen aan mee te doen. We bieden een informele, hybride werkomgeving waar veel gelachen wordt. We werken gemiddeld 1 à 2 dagen per week op kantoor. Uiteraard krijg je een thuiswerk- & werkplekvergoeding. En je krijgt nog meer:

 • Een salaris afhankelijk van jouw ervaring tussen de €4.500 – €6.000,- bruto per maand.
 • Beloning op basis van persoonlijke prestatie. Een half maand salaris op jaarbasis.
 • Een goede werk-privé balans; de mogelijkheid om 32, 36 of 40 uur te werken.
 • Een slim en divers team. We zijn allemaal tussen de 20 en 55 jaar. Ieders mening en kennis doet ertoe. Noem het een free for all mentality waar we allemaal erg goed op gaan.
 • Fijne kantoren dichtbij station Nijmegen en Elsloo. Gezelligheid. Company lunch. Een ideale combi van een goede werkplek, bar, gamehal en museum. Je kunt hier je favoriete plaat opzetten op vrijdag of lekker neerploffen in onze retro kuipstoeltjes.


Onze sollicitatieprocedure bestaat uit een intake en twee gesprekken op locatie waarna een aanbieding volgt.

Ben jij klaar om als Senior Recruiter iets op te bouwen en een team uit te breiden? En wil je binnen het recruitment vak wel eens iets anders dan alleen maar commercie? Solliciteer dan snel!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Wij zijn Microsoft Partner. Daar zijn we trots op! Want, dit partnerschap is van grote waarde voor onze mensen.

Waarom? We vertellen het je graag!