Skip to content

Azure Data Engineer

Nederland, Gelderland, NijmegenMosadex E-health BV

Functieomschrijving

Mosadex E-health

Binnen Mosadex E-health werken we met Agile teams aan de online oplossing voor apotheken. Onze portfolio bestaat uit een groot scala aan verschillende applicaties die dagelijks in meer dan 800 apotheken gebruikt worden. De oplossing die wij aan apothekers bieden bestaat uit een breed spectrum (web)applicaties ter ondersteuning van zorg-, logistieke- en financiële-processen. Kortom; dat wat apothekers van ons mogen verwachten! Na hier samen met behulpzame en gepassioneerde collega’s hard aan te hebben gewerkt, sluiten we de week gezellig af met een biertje uit eigen tap en een potje tafelvoetbal op de vrijdagmiddag.

Iets voor jou?

Wil jij bijdragen aan de ontwikkeling van producten die door apotheken in het hele land worden gebruikt? Oplossingen die ook nog eens maatschappelijke relevant zijn? De software van Mosadex E-health zorgt ervoor dat jouw kennissen, familie en buren hun medicijnen op tijd en correct verkrijgen. Denk bijvoorbeeld aan applicaties die zich richten op het voorschrijven en toedienen van medicatie en geneesmiddelenbewaking.


Wat ga jij doen?

We zijn het afgelopen jaar hard bezig geweest met het neerzetten van een centraal dataplatform om data van diverse business units, daar waar mogelijk, bij elkaar te brengen en zo meerwaarde te halen uit deze gecombineerde data. Dit platform is gebouwd op Azure en omvat elementen als ADLS, ADF en Synapse. Het platform wordt door middel van ‘Infrastructure as Code’ onderhouden en uitgebreid. Samen met de snelheid van nieuwe ontwikkelingen zorgt dit uiteraard voor voldoende (technische) uitdaging. Het ontwikkel-tempo, de relevantie, de techniek en de sfeer… Als jij daar blij van wordt dan zoeken we jou!


De verdere ontwikkeling van het platform en het onderhoud ervan wordt gedaan door een nieuw gevormd team van BI-specialisten, waaronder enkele platformengineers. Het team heeft een gezonde samenstelling qua senioriteit en ervaring. Voor dit team zoeken wij versterking om te helpen bij het uitbreiden van het nieuwe platform en de bijbehorende werkprocessen (CI/CD). In deze wereld van medicijnen en apotheken ligt er een mooie mogelijkheid om een maatschappelijke bijdrage te leveren. Jij maakt onze klanten blij door complexe zaken eenvoudig te maken. Data is jouw passie! Als (aankomend) expert sta je stevig in je schoenen en ben je niet beroerd om soms het voortouw te nemen.

Vereisten

 • HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Ervaring met Microsoft Azure, bij voorkeur in Azure gebaseerde dataplatformen (zoals ADF, Azure SQL, ADLS);
 • Ervaring met DevOps en CI/CD principes, en het implementeren daarvan op infrastructuurvlak (infrastructure as code);
 • Kennis van en ervaring met algemene data- en BI-principes; denk aan architectuur, datamodellering etc.;
 • Een agile mindset, gericht op het verbeteren van onze bestaande en nieuwe BI-producten.


Waarom zou je reageren?

 • Een salaris afhankelijk van jouw ervaring tussen de €3.100 – €5.600,- bruto per maand;
 • Gratificatie op basis van persoonlijke prestatie;
 • De mogelijkheid om een deel van de week vanuit huis te werken, inclusief thuiswerkvergoeding en werkplekvergoeding;
 • Een goede werk-privé balans; de mogelijkheid om 32, 36 of 40 uur te werken;
 • Een werkplek op een toplocatie, gunstig gelegen nabij het Centraal Station, in hartje Nijmegen;
 • Je werkt met de nieuwste technieken in een echte developer cultuur en ontwikkelt software met maatschappelijke waarde;
 • Een omgeving waarin je maximaal wordt uitgedaagd om jezelf te ontwikkelen door middel van opleidingen en trainingen;
 • De mogelijkheid om actief mee te denken over oplossingen in een organisatie waarbij iedereen zichzelf kan zijn;

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Wij zijn Microsoft Gold Partner. Daar zijn we trots op! Want, dit partnerschap is van grote waarde voor onze mensen.

Waarom? We vertellen het je graag!