Overslaan naar content

AI Lead

Hybride
 • Nijmegen, Gelderland, Nederland
Mosadex E-health BV

Iets voor jou?

Ben jij gepassioneerd over Artificial Intelligence (AI) en vele mogelijkheden die deze innovatie kan bieden? En ben je gemotiveerd deze passie in te zetten om de personeelstekorten en stijgende kosten in de zorg aan te pakken?

Dan ben jij de persoon die we zoeken. Lees snel onderstaande tekst en solliciteer!


Wat ga je doen?
Als AI Lead bij Mosadex E-health ben jij vanaf de start betrokken bij het opzetten van ons AI Competence Center. Dit wordt een centraal punt binnen Mosadex Groep, dat verantwoordelijk is voor het bevorderen van AI-initiatieven binnen onze organisatie. Je gaat aan de slag met het signaleren van kansen op gebied van AI, om deze vervolgens samen met jouw team te ontwikkelen en implementeren binnen ons bestaande productenportfolio. Denk bijvoorbeeld aan het wegnemen of versnellen van herhalende werkzaamheden bij een apotheker of het optimaliseren van de voorspellingen van het gebruik van geneesmiddelen. Je voegt dus direct waarde toe aan onze bedrijfsactiviteiten en daarmee aan de patiëntzorg in Nederland!


In de rol van AI Lead heb je onder andere de volgende taken en verantwoordelijkheden:

 • Jij bent de evangelist als het gaat om AI-, domein- en marktkennis. Collega’s zien jou als hét aanspreekpunt als het gaat om AI-oplossingen;
 • Je vertaalt de bedrijfsstrategie naar een optimale productroadmap, in lijn met de prioriteiten en waardecreatie van de organisatie en klant;
 • Je initieert voorstellen om AI toe te passen binnen ons productenportfolio;
 • Je zorgt voor een goede balans tussen de behoeftes van de klant, organisatiedoelen en de technische haalbaarheid;
 • Je bent verantwoordelijk voor de realisatie binnen het budget en neemt make / buy beslissingen ten aanzien van AI-toepassingen.


Jouw team

Als AI Lead wordt je onderdeel van een nieuw agile ontwikkelteam bij Mosadex E-health. Dit team gaat naast jouzelf bestaan uit twee Ontwikkelaars, een Business Analist, een Data Analist, een Security Specialist, een Communicatie Specialist en een Productmanager.


We zien de AI Lead als een ‘kwartiermaker’ binnen de organisatie. Je staat in nauw contact met zowel interne als externe stakeholders. De belangrijkste zijn de Unitmanager Development & Products, de Agile stuurgroep en de Product Managers en Architecten van de diverse IT-producten. Samen met hen ga je kijken of er in de roadmap nut is voor de toepassing van AI.


Onze organisatie

Werken bij Mosadex E-health, betekent werken bij een warme en hechte organisatie waar veel aandacht is voor technologische ontwikkelingen en innovatie. Onze cultuur wordt gekenmerkt door een informele sfeer, waarbij vertrouwen, autonomie en vrijheid de boventoon voeren. Iedereen kan zichzelf zijn en je wordt gewaardeerd om de persoon die je bent. Samen met zo’n 80 collega’s lever je elke dag een directe bijdrage aan de maatschappij.


Dit doen we als onderdeel van Mosadex Groep, een totaalleverancier in de (farmaceutische) zorg- en retailmarkt. In samenwerking met onze 11 zusterondernemingen ontwikkelen wij de ICT-oplossingen. We weten wat er speelt in de branche en vertalen samen de vraagstukken naar slimme oplossingen. Hierdoor sluiten de applicaties perfect aan bij de wensen van de apothekers, zodat zij de beste zorg kunnen leveren aan hun patiënt.

Jij en jouw talenten

Nu je weet wat de functie van AI Lead bij Mosadex E-health inhoudt, vertellen we je graag wat wij zoeken in een AI Lead. We denken dat jij succes zult hebben in deze functie, als je de volgende kennis/ervaring meebrengt:

 • Hbo of WO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 7 jaar werkervaring, bijvoorbeeld in de rol van Software Architect of Engineer, Data Engineer of Sr. Software Developer;
 • Ervaring (of affiniteit) met generatieve AI en/of Large Language Models is een pré.


Los van bovenstaande punten, zijn wij vooral op zoek naar de juiste persoon voor deze functie. Wij zijn op zoek naar iemand die in staat is om een lange termijn visie om te zetten in product realisatie. Je bent doortastend en vasthoudend, waardoor je dingen voor elkaar krijgt. Met jouw skills op het gebied van stakeholdermanagement en communicatie weet je diverse belangen bij elkaar te brengen. Je neemt mensen mee in de innovaties en ontwikkelingen evenals de uitdagingen. Hierdoor creëer je draagvlak binnen de organisatie. Je hebt oog voor kansen die er liggen en weet deze te vertalen naar een tijdige en correcte realisatie daarvan.

Waarom zou je reageren?

Voor deze functie ontvang je uiteraard een passend salaris, gebaseerd op de kennis en ervaring die je meebrengt. Aangezien het een functie in een nieuw team betreft gaan we hier graag met je over in gesprek. Daarnaast ontvang je bij ons de volgende secundaire voorwaarden:

 • Flexibiliteit ten aanzien van het indelen van je werkweek; we bieden de mogelijkheid om een deel van de week vanuit huis te werken, inclusief thuiswerk- en werkplekvergoeding;
 • Een goede werk-privé balans, met de mogelijkheid om 32, 36 of 40 uur per week te werken;
 • Een bonusregeling;
 • Een werkplek op een toplocatie, dicht bij het Centraal Station Nijmegen en in het hart van de stad. De ideale uitvalsbasis om een kleine boodschap te doen of tijdens de lunch een wandeling te maken met je collega’s door Kronenburgerpark;
 • Tot slot word je uitgedaagd om jezelf te ontwikkelen door middel van diverse trainingen en opleidingen.


Ben je enthousiast geworden?
Dan horen we natuurlijk graag van je! Je kunt contact opnemen met onze Recruiter Yzette via yzette.smulders@mosadex.nl of bel/WhatsApp haar op haar mobiele nummer (06 21 33 92 09). Ook als je nog vragen en/of twijfels hebt, of meer wil weten voor je officieel solliciteert, kun je via bovenstaande contactgegevens met haar in gesprek.


Onze sollicitatieprocedure

1. Je toont je interesse

We gaan (telefonisch) met je in gesprek om je te leren kennen en te horen waarom je enthousiast bent over de functie. Zijn we beide na dit gesprek enthousiast? Dan gaan wij ons best doen om zo snel mogelijk een eerste kennismaking te plannen op locatie in Nijmegen.


2. De eerste kennismaking op locatie

Dit gesprek gebruiken we om te kijken of er sprake is van een klik tussen ons beiden. Wij vertellen je meer over de functie en onze organisatie en zijn tegelijkertijd ook benieuwd naar jou. Wij willen wat zaken extra uitvragen en uiteraard krijg je tijdens dit gesprek de ruimte om jouw vragen aan ons te stellen.


3. De workshop

Ons eerste gesprek goed afgerond? Dan gaan we direct een vervolg met je plannen. Bij Mosadex E-health doen we dit graag op een manier die past bij onze manier van werken; inhoudelijk gedreven met een focus op techniek. Daarom zul je deelnemen aan een workshop, waarin je met jouw potentiële, toekomstige collega's in gesprek gaat en een functiegerelateerde casus zult doorlopen. Dit is voor jou én voor ons een fijne manier om elkaar ook op de inhoud beter te leren kennen en de match verder af te tasten.


4. Alle gesprekken afgerond?

We doen je een aanbod dat passend is bij je kennis en ervaring en lichten je graag toe hoe het arbeidsvoorwaardenpakket eruitziet. Uiteraard bieden we je de ruimte hierover met ons in gesprek te gaan en je vragen te stellen.


5. Welkom bij Mosadex E-health!

Je tekent je overeenkomst en we heten je van harte welkom in ons team en binnen ons mooie bedrijf. We gaan ervoor zorgen dat we alles goed voor je regelen en kijken uit naar je eerste werkdag!


of

Apply with Indeed onbeschikbaar