Overslaan naar content

Microsoft Partner

Wij zijn Microsoft Partner. Daar zijn we trots op! Want, dit partnerschap is van grote waarde voor onze mensen. Waarom? We vertellen het je graag!

Uitgebreid trainingsprogramma Onze medewerkers worden opgeleid tot software professionals, die weten hoe ze de juiste technieken en methodieken van Microsoft inzetten in ons landschap. Dit doen we onder andere met een uitgebreid opleidingsprogramma. Microsoft certificeringen zijn ook onderdeel van dit programma. Werk je bij ons, dan werk je dus altijd aan de top van de markt.

Samenwerken Een partnerschap is een wisselwerking. En dat betekent voor ons dat we niet slechts afnemer zijn van Microsoft, maar samen optrekken in de ontwikkeling van onze software. Microsoft denkt mee over architectuurkeuzes en technieken, maar ook over inhoud van bijvoorbeeld trainingen en kennissessies. Anderzijds geven wij Microsoft als ICT leverancier in de zorg weer inzichten en adviezen over verbeteringen aan hun zijde. We staan dus in directe verbinding met Microsoft en zijn een sparringpartner voor elkaar.

Up to date Als partner zijn en blijven wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Kom je bij ons werken, dan krijg je relevante technische trainingen en wordt je meegenomen in Microsoft productontwikkeling en pilots. Ook heb je toegang tot de nieuwste technieken (en licenties) van Microsoft om mee te trainen of innoveren.

Hoge kwaliteit Kwaliteit is onze prioriteit. En dat bewijzen we met ons Microsoft Partnerschap. Wij hebben alle expertise in huis. Partner word je niet zomaar. Het is de hoogste certificering die beschikbaar is en slechts 1% van de Microsoft klanten krijgt dit label.

Winwin dus! Onze klanten krijgen de beste producten en jij de beste opleiding.